Filtering by: Yoga

6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα
Oct
20
to Oct 21

6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα

greece-yoga-festival

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας διοργανώνει το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα που θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Οκτωβρίου στο The Hub events ( Αλκμήνης 5 – μετρό Κεραμεικός) με την συμμετοχή των καλύτερων δασκάλων και σχολών από όλα τα συστήματα της γιόγκα.

Η Γιόγκα αποτελεί ένα φιλοσοφικό σύστημα, το οποίο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 4000 χρόνια και εμπεριέχει πρακτικές που αποσκοπούν στη σταδιακή ανάπτυξη της συνειδητότητας του ατόμου. Απώτερος στόχος της είναι η εναρμόνιση της ανθρώπινης ύπαρξης σε νοητικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η γνωριμία του κοινού με τη φιλοσοφία και τις αρχές της Γιόγκα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε 40 μαθήματα – εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων Γιόγκα, από διακεκριμένους δασκάλους .

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου θα φιλοξενηθούν 20 περίπτερα με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την Γιόγκα, καθώς και την υγεία και ευεξία γενικότερα.

Η είσοδος για τις 2 ημέρες είναι 15 ευρώ, ενώ για την 1 ημέρα 10 Ευρώ. Τα μαθήματα Γιόγκα για παιδιά είναι δωρεάν.

Πρόγραμμα  και  Εγγραφές στο yogafestival.gr και στο info@yogafestival.gr

Yoga in Greece

View Event →
Δωρεάν Χάθα Γιόγκα, Ηχοθεραπεία & Γιόγκα Νίντρα
Sep
14
7:00 PM19:00

Δωρεάν Χάθα Γιόγκα, Ηχοθεραπεία & Γιόγκα Νίντρα

hathat-yoga-nidra-greece

Ξεκινάμε δυναμικά τη νέα σεζόν στον ολοκαίνουργιο χώρο του Arima Therapy Center!!!

Ένα δωρεάν εργαστήρι 2,5 ωρών που θα σας μαγέψει!

Μία πρακτική αφιερωμένη στα νέα ξεκινήματα, στους νέους στόχους, στα όνειρα που θέλουμε να υλοποιηθούν σύμφωνα με το ανώτερο καλό μας.

Χρησιμοποιώντας τη σοφία της Χάθα Γιόγκα θα επαναφέρουμε τα σώματα μας στην δύναμη τους και στην ευλυγισία τους. Αυτές οι ιδιότητες θα συνδεθούν με το συναισθηματικό και το νοητικό μας πεδίο ώστε ολιστικά πλέον να βαδίζουμε στο μονοπάτι της ψυχής μας.

Παράλληλα, οι ασκήσεις αναπνοών θα μας αποτοξινώσουν και θα μας ανοίξουν τα ενεργειακά κανάλια για να βιώσουμε ακόμα βαθύτερα τη μεταμορφωτική διαδικασία ανοίγματος όλων των ικανοτήτων μας.

Στο τέλος της πρακτικής μας την σκυτάλη θα πάρει η Γιόγκα νίντρα, όπου θα μας μεταφέρει στα ασυνείδητα επίπεδα της Ύπαρξης μας. Από εκεί θα εργαστούμε για όλα όσα επιθυμούμε να φέρουμε στη ζωή μας. Μια πρακτική βαθιά θεραπευτική και ανακουφιστική που δεν θα θέλετε να τελειώσει!

Όλα αυτά θα πλαισιωθούν από τους ιερούς ήχους των γκονγκ και την θεραπευτική δύναμη της ηχοθεραπείας, δημιουργώντας στο χώρο και στην πρακτική μας μια φανταστική αρμονία.

Με το πνεύμα γαλήνιο, το νου εστιασμένο, την καρδιά γεμάτη χαρά και το σώμα δυνατό... μπορούμε να βιώσουμε τον αληθινό εαυτό μας... εκεί από όπου γίνονται όλα τα θαύματα!!!

Σας περιμένουμε με αγάπη για το πιο γλυκό ποδαρικό!!!

Διδασκαλία μαθήματος
Χαλκιοπούλου Αλεξάνδρα
Rabten Yogi

Πότε: 14/09/2018 , 19:00 – 21:30 
Πού: Νευροκοπίου 18, Κεραμεικός 
(3 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Κεραμεικού και εύκολη στάθμευση)


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ:
Fb inbox : Arima Therapy Center
Email: arimatherapycenter@gmail.com


Παρακαλώ πολύ όσοι κρατήσετε θέση δεσμευτείτε με το λόγο σας. 
Επίσης, για την σωστή διεξαγωγη του μαθήματος καλό θα ήταν να παρευρεθείτε στο χώρο 15 λεπτά νωρίτερα.
Τέλος όσοι έχετε δικά σας στρωματάκια παρακαλώ πολύ να τα έχετε μαζί σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ!!!

View Event →